zondag 14 augustus 2016

uitbreiding van het veld

Het cakeschema is weer van kracht, dus het seizoen is weer begonnen. Wekelijks is er cake voor de hongerige trimheer om de koffie mee weg te spoelen. De vakanties zijn nog niet voorbij, de sportzomer bepaalt nog ons leefritme. Met alle ups en downs die dat met zich meebrengt. Een trimheer leeft intens mee met de dames en heren in Rio. Ook als ze een slokje nuttigen. Dus geen rancuneuze gevoelens naar Erica Terpstra. Wij zijn ook sporter geweest.
Ed beëindigt zijn Olympische halve marathon

Afgelopen zondag waren er 9 mannen, die vakanties heersen nog. Toch al drie mannen meer dan vorige week, maar te weinig voor een partijtje op een half veld bijvoorbeeld. Nu is het behelpen met een doellijnloos doel en een halve marathon om een bal op te halen.
Verloren zoon Selwyn bleek zich in het afgelopen jaar niet verveeld te hebben. Hij scoorde en assisteerde bij veel doelpunten. Toch was het viertal te sterk.
Al bij het inlopen merkten we dat het warm zou worden. Trimheren kijken uit naar het waterveld om zo nu en dan een lekkere sliding te kunnen doen. Vooralsnog kijken we uit over een aangeharkte dorstige woestijn. Als het water daar maar op blijft staan.

Negen man dus om de cake van Jan Schuurman op te peuzelen. Dikke plakken en dan ook nog een tweede. Geheel op kracht gekomen togen we weer huiswaarts in de verwachting dat we volgende week het veld weer kunnen uitbreiden.
Jan deelt dikke plakken uit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten