zaterdag 6 juni 2009

Buiten de cirkel

Het is mooi weer. Veel trimheren hebben andere dingen te doen op deze mooie Pinksterdag. Gerrit schijnt bij een andere buitensport zijn sleutelbeen gebroken te hebben. Sterkte!
Ja wij hadden natuurlijk het verslag gelezen en Christel dus ook .Dus togen wij opgewekt achter haar aan. Heel sportief ondanks haar verkoudheid!!! Dat maak je niet vaak mee, zoveel mannen achter een vrouw aan ….(opzondagochtend tussen 9-10).Gelukkig ging zij er niet als een raket vandoor want dan voel je je pas echt oud. In het zonnetje wat rek en strek oefeningen; geen moeilijke zaken tijdens de training. Ook het vertrouwde”” hekmoethethesjeaan”” was er weer. Roel had alvast blauw aangedaan, het zekere voor het onzekere. Zoiets als de Graafschap speelt thuis en dan komt het goed??????Dat gevoel van zondagochtend.
Op papier zou je van te voren al een winnaar kunnen destilleren, maar de praktijk is vele malen weerbarstiger. Blauw begon vol verve aan de missie(graafschap???)maar op het verkleinde veld kwam oranje voor de rust goed terug met een paar schitterende doelpunten. De doelen stonden op de kop van de cirkel en dat was dus lastig om te bepalen of de bal van buiten de 23 meter dan wel van binnen de cirkel gescoord werd. Vele aanwijzingen werden gegeven van “kan niet” “naar links”” naar “”Piet-welke??”
Nadat er van speelhelft gewisseld was , om een bruine kleur te krijgen op de linkerkant van het lichaam, liet oranje de doelpunten liggen.
Samen vattend kwam het vaak neer op”” IK kan het (niet meer)”” met deze hitte. Zeker als je van die lange rushes maakt zoals Toine. Jaap had koffiegezet maar was daarna snel vertrokken. Op het veld ging blauw met de eer aan de haal door een fenomenaal laatste doelpunt (Graafschap?????)
Koffie en water werden in vele verschillende hoeveelheden genuttigd. De sfeer was het beste te omschrijven als wat een een oud Chinees spreekwoord ooit eens heef gezeg”Wat van een ander is, kunt ge weerkaatsen----uitstralen kunt ge alleen wat van uzelf is.
NBinmiddels weten wij dat er een derde wedstrijd komt van de Graafschap maar wel uit in waalwijk)
HAP

Geen opmerkingen:

Een reactie posten