vrijdag 10 juli 2009

Ver(re)kijken

Op een mooie zondag kwam voor de verandering Jaap de ballen shirts brengen aangezien Christel een feestje had gehad t.b.v het 18 jaar oud worden van Hidde-Jan.
Later verscheen zij wel op het koffietoneel.
Dankbaar nam Hans de honneurs waar. Op deze dag die speciaal zou eindigen ging hij ervoor. Wat thuis van maandag tot zaterdag niet lukt, ging nu bijna goed alhoewel een aantal heren toch probeerden een beetje anarchie erin te gooien.
Wim besloot dat het genoeg was 7-Oranje hesjes voor de niet Hekjes tegen
8 blauwen.Dat leverde spannende momenten op. Bert met geel Lummel shirt deed er vanalles aan maar hij kwam niet tot scoren. Toine daarintegen probeerde het dan maar zelf en liep als een dieselloc de tegenstander omver, en scoorde net niet. Ed profiteerde een paar maal van de overtal situatie en zorgvuldig balverlies deed Hans zuchten piepen steunen en kreunen en kon Piet A met het laatste puntje thuis komen. Zwetend maar in de wetenschap dat Gerard er weer een kruisje bij heeft mochten wij van zijn heerlijke appeltaart genieten net als trouwens de koffie die in ruime mate door Jaap was gezet.Het was feest feest bij DeeHaaCee.
Hans moest toch nog wat gezang in ontvangst nemen, Hansi bedankt,Hansi bedankt en Wim mocht op aangeven van Hans een fraai verhaaltje vertellen Piet maakt het af en eigenlijk kon de sfeer het beste omschreven worden als wat een oud Belgischg spreekwoord ooit eens heef gezeg: Met goede belgische verrekijkers kun je toch genaaid worden.
Jaap gaat op vakantie zo meldde hij voor de rest is er gewoon weer trimherenhockey van 9-10.15 bij DHC groet HAP

Geen opmerkingen:

Een reactie posten