zondag 22 juni 2014

Natte dromen

En daar stonden ineens Ed en Lieuwe op het veld. Tijdens hun afwezigheid had het leven geen diepe sporen achtergelaten. Maar het spel was er niet op vooruit gegaan. Zachtjes gezegd.

opkomst was niet groot

Wakker schrikken

Het gesprek van de dag was wederom het WK voetbal. De Duitsers waren, ondanks de 2-2 tegen Afghanistan, toch wel sterk. En het tikkie-takkie-voetbal heeft afgedaan. Achterin een beetje de bal rondkeuvelen en dan een pats-boem-counter. Alsof je rustig slaapt en in een keer wakker schrikt omdat je moet plassen.

uitpuffen onder het mom van oprekken

Pietje Suarez

De opkomst was op deze zonnige zondag matig, dus de terugkeer van de verloren zonen was als manna uit de hemel, nu stonden we met 9 man op het veld, goed voor één kan koffie. Een product van Selwin, die een forse tik op de pols kreeg. Hard genoeg om de stick aan de kant te zetten. Daardoor speelden we vier tegen vier. Een betere krachtsverdeling, want de vijf blauwen hadden een straatengte voorsprong opgebouwd (vooral door Pietje Suarez). Maar het team met Lieuwe en Ed wist uit de nieuwe verhouding geen voordeel te halen. Blauw legde de ene na de andere tikkie-takkie-aanval op de mat.

Hockeybabes

Voordat wij denken dat we kwalitatief boven onszelf uitstijgen: het aantal onbenullige (en daardoor pijnlijke) foutjes was te groot om ons trendsetters te wanen. Het is meer dat we zo snel mogelijk van de toegespeelde bal afwillen: dus snel doorspelen. En dan is de kans aanwezig dat ook cracks met weinig speelminuten worden verrast.
met gestrekt been erin
Als je vannacht dus droomt van hockeybekers en huldigingen door hockeybabes dan plas je broek.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten