zaterdag 7 maart 2015

maagdelijk

Uw blogger kende afgelopen weken een a-sportieve periode. Sport had derde prioriteit. Mijn pasgeboren dochter Eleanor kwam op de eerste plek. Inhaalslaap op de tweede.
Een rondje koffie met beschuit met muisjes kon er nog net van af.

Een baby in huis versmalt je leven in één klap tot tijdschema's en harde keuzes. Een rondje koffie met beschuit met muisjes, een week na de geboorte lukt nog wel. Eén van de mooiste zondagen van het prille jaar en er stonden slechts acht mannen op het veld. En twee langs de kant. Ondergetekende met de camera en Jan Schuurman met aanwijzingen. Als je de eerste Trimheren-video bekijkt zie je grote kansen, vrije ruimte en een fraaie safe, en hoor je de beste stuurlui.
Daarna lieten de helden van de velden zich de beschuit met muisjes (goed tegen krampjes) goed smaken.

het slaghout wordt gewogen
Twee weken later waren de eerste ruiswolken opgetrokken en was ik fit voor een partijtje. Nog steeds bleek de groep te barsten van de blessures. Speelt de leeftijd een rol? Zou kunnen. We hebben allemaal nog de laatste bezetting van het Maagdenhuis meegemaakt. En in ons hart willen we allemaal wel weer de barricades op. Maar bij de beklautering van de eerste stapel stenen voelen we al een scheurtje in de lies en keren we op onze schreden terug.

the catwalk (modefotograaf: Selwyn)
Het wekelijkse trimheren-evenement is al meer dan genoeg. Afgelopen zondag stonden we met negen man op het veld. Een partijtje vier tegen vijf werd het dus. Het vijftal kreeg uit de toverzak de hesjes die ineens ze strak zaten als een stoeihemdje. Ineens voelden we ons weer zo jong als tijdens de eerste bezettingen van het Maagdenhuis. Jolig showden we onze slanke taille en brede borstkas.
Tijdens het spel hadden we daar niet zoveel aan, daar gaat het vooral om draversbenen en subtiele polsbeweging.

nog lang niet moe en vrij van blessures 
Het verliep allemaal goed. Naar mijn weten zijn er geen blessures toegevoegd aan de lijst met ongemakken dus kunnen we aanstaande zondag (vergeet je flesje water niet, hittegolf!) er allemaal weer staan.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten