maandag 6 juli 2015

le grand depart

Een referendum is nooit een goed democratisch middel geweest. In ieder geval niet op de bakermat van de democratie. Misbruik van de vox populi ligt op de loer om geen echte keuzes te hoeven maken. Daar doen trimheren dan ook niet aan. Over "hoe verder?" raadplegen wij ons orakel, de man met het koffertje.

En toch was er afgelopen zondag trimhockey, daarop kun je gif innemen. Maar waren er voldoende heren om het veld te vullen?
Of er afgelopen zondag voldoende trimmers waren voor een partijtje weet ik niet, maar als Jan er was kon er in ieder geval weer op een legale manier gebruik worden gemaakt van het terrein. Vorige week stonden we met zes man te wachten op een sleutelbewaarder, die niet kwam, en moesten we dus de mazen van het hek zoeken.
Vervolgens was zelfs het pupillenveld te groot en de temperatuur te hoog om het veld te belopen. We waren met zes man, drie tegen drie. Genoeg ruimte voor de dravers onder ons maar ook genoeg om de diepe pass te oefenen.

Na afloop was er geen gebak van jarige Henk (ochi) Ook was er geen koffie omdat geen van de aanwezigen een sleutel had. Heel genereus bood Paul koffie aan bij hem thuis. Ik maakte daar gebruik van en we hebben in zijn weelderige tuin de
ideeën van een fusie met de woensdagavond-groep voorbereid.
Zo'n fusie, dat gaat 'm niet worden kan ik jullie vertellen. Op woensdag spelen er vrouwen mee, na afloop is het biertijd én het is gehaktdag. Bovendien hebben velen van ons de zondagse kick in the ass nodig om de dag niet verloren te laten gaan.
En desondanks is de opkomst laag. Gérard merkte pienter op dat de groepsapp trimmers thuis houdt: die afmeldingen die door je broekzak trillen maken kennelijk te veel indruk.
Het devies luidt dus: geen ge-app meer over niet komen. "Boeiuh"

Afgelopen zondag moest ik verstek laten gaan: Le Grand Départ van de dag ervoor had ik nog in de benen. Wel een filmpje gemaakt van het publiek dat een stuivende Tom Dumoulin aanmoedigt

Het Grote Vertrek, geldt niet voor mij, maar voor wie wel?
Als het goed is heeft Ed een lijst met leden per 1 juli, of beter gezegd: mannen die niet hebben opgezegd. Orakel Ed zal duidelijk maken wie er grexit zijn en met wie we verder gaan. De volgende opdracht is om meer trimmers op zondagochtend uit hun bed te lokken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten