zaterdag 6 februari 2016

mag het licht uit?

Bij feestjes zijn er altijd bepaalde mensen die het laatst weggaan. Die eigenschap is voorbehouden aan mensen die er 's ochtends niet zo veel van bakken, de zogenaamde avondmensen. In uitzonderlijke gevallen worden ze nachtbrakers. Hun wordt ook geregeld gevraag het licht uit te doen. Iets was ze altijd vergeten., want zo zijn ze ook wel weer.

De chocoladecake van Ed


Zo kon het afgelopen zondag gebeuren dat het na het partijtje hockey weer erg gezellig was dat zelfs de ochtendmensen onder ons helemaal losgingen. De cake van Ed zal daarbij zeker een rol hebben gespeeld. Als een troep hongerige wolven werd de ambachtelijk bereide chocoladecake aangevallen en met huid en haar verslonden.
Daaraan vooraf ging een intensief partijtje hockey waar Ed ook een hoofdrol speelde. Volgens de beelden was hij overal en een fenomenale actie is reeds viral gegaan. Het lachje van Marcel bezegeld de nieuw uitgevonden heiden-truc.

Het verslag van afgelopen zondag blijft helaas beperkt tot deze woorden omdat ondergetekende nog genoot van een ziekbed. De Griep stond een snuffelstage toe van een uurtje zonder al te grote inspanning. De tegenwind was eigenlijk al te veel. Dus ik vertrok spoorslags huiswaarts. En zo dachten er meer over, waardoor niemand het licht uitdeed. Zelf het lichtje van de koffie-automaat bleef aan en heeft de laatste dagen van het clubhuis stemmig bijgelicht.
Wie doet het licht uit?



Geen opmerkingen:

Een reactie posten