zondag 5 april 2009

Ongekende krachten

Het was een beetje fris, vergeleken met de lentehosanna van donderdag en vrijdag, maar het kon de 17 trimmers niet deren. De aankomst lijkt nog het meest op een oude mannenprobleem: het druppelde lang door, maar toen iedereen er was wervelde het 16-tal (Fred viel al snel uit, wat er was is mij niet duidelijk, maar succes) als een jonge god over het veld.
Oranje was sterker en scoorde er lustig op los. Op rechts wisselden Andre en ik geregeld met het maken van een doelpunt. Alleen Jan maakte er een voor blauw. De moraal bij blauw zakte dieper en dieper weg. Het moment voor de genadeklap was aangebroken. Maar ook het signaal voor het winnende doelpunt. Dat boorde ongekende krachten aan. Het begon in de verdediging waar Wim met alle hem ter beschikking staande middelen de bal weg kreeg. Uiteindelijk maakte Pieter de winner. Zoals gewoonlijk iedereen blij.
En in het clubhuis trakteerde Roel (goede partij weer gespeeld) op Hummelse moppen. Hans moest erkennen dat het hem niet lukte elke keer eenzelfde vorm te draaien. Dus alle complimenten aan Leo Ebbers. En aan Roel, die er ook nog een waargebeurd verhaal over een chiwawa aan koppelde.
Volgende week is het pasen, Christel zorgt voor eieren, dus een broeds partijtje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten