zondag 26 april 2009

europese verkiezingen

Een voorbeschouwing op de Europese verkiezingen. We zeggen allemaal te komen, maar uiteindelijk heeft bijna iedereen iets belangrijkers te doen. Alleen Bob Raterink, Gert Andela, Andre van den Acker, Pieter von der Fuhr, Toine de Ruiter, Henk Ebers en ikzelf. waren om 9.00 uur aanwezig. Later kwam Piet Adriaanse. Geen dames, dat wisten we. Maar al die anderen? Het was trimherenweer, hoewel iets aan de warme kant.
Bob, lijsttreker, Raterink leidde de zeven mannen deskundig over het veld. Geen blessures, ook niet bij Toine, lijstduwer, de Ruiter, die zich de afgelopen maanden wel had bekwaamd in het hardlopen. Toch nog even rustig aan, ook bij het partijtje op het halve veld. De drie hadden het niet eens echt moeilijk, maar met z'n vieren ging het ineens minder. Voer voor sportpsychologen: gingen de andere vier ineens serieus er tegen aan, of dachten die nieuwe vier ook de tweede vinger in de neus te kunnen steken.
De koffie was goed en voldoende. Daar had Piet eerst voor gezorgd. Bij het vertrek bleken Roel en Wim door Veteranen B ingelijfd te zijn. Dat was nog wel een redelijke smoes om de trimmers in de steek te laten. Ik heb me ook ingezet voor de veteranen. Lekkere westrijd, wel verloren, maar de 3-2 gemaakt. En geen blessures bij ons.
Acht aanwezigen van de 28, dat klinkt als ongeveer 30%. Een lage opkomst. Als groep hebben we dan wel niet getraind voor hockey, maar wel voor de Europese verkiezingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten