maandag 22 oktober 2012

Beurswaarde

De tijd dat Toin iedere zondag het veld kon overstormen lijkt achter ons te liggen. Afgelopen zondag werd hij deskundig afgestopt. Of was er meer aan de hand?
Ik heb nog een filmpje van hem op het dak van de nieuwe Rabobank http://www.youtube.com/watch?v=rbaEbqC4DMM. Toen groeiden de bomen, net als de gebouwen van de bank, nog tot in de hemel. Op het veld zette Toin de turbo aan en slalomde over het veld tot de plank trilde.

Nu weten we dat al die prestaties onder bedenkelijke omstandigheden tot stand zijn gekomen. De Rabo heeft zich teruggetrokken en dat is meteen zichtbaar op de zondagochtend. Voor anderen, zoals Ed, zijn er weer kansen om, schoon-aan-de-haak, het speelveld te betreden. Ed betrok een positie in het centrum van de verdediging om zijn overwerkte spieren een rustige herstart te geven. In ieder geval is hij sneller terug dan Ton Buchner bij Akzo Nobel. De koersen van DHC-trimheeren schoten dan ook omhoog. Afgelopen zondag stonden we op 18.

Tijd voor gebak zou je zeggen. Helaas is dat een minpuntje voor ons. Pieter Jan is al enige weken in beeld. Maar komende zondag gat het er van komen. Misschien kan iemand vrijdag zijn kantoor bellen om hem te herinneren? Of hebben advocaten dan prestatieverlof?
Na Pieter Jan is Arjen aan de beurt. Dus het lijkt erop dat het taartschema weer gaat lopen. Als we dat weten vol te houden is verdere koersstijging naar 22 mogelijk.

Het was zondag een lekkere pot. Christel leidde ons deskundig door de dressuur. De uitleg bij het afwerken op doel was duidelijk, maar toch best lastig voor mensen zonder oren. Tot haar grote opluchting zag Christel in het partijtje oranje tegen blauw de vruchten van haar investering terug. Voldaan ging ze koffie halen. En ondertussen maakten wij er een potje van. Scoren deden we nauwelijks maar inzet was er wel. De winst ging dit keer naar de verkeerde partij, maar dat maakte de sfeer niet minder.
Allemaal gunstige berichten voor mannen die nog willen instappen.

We kunnen nog groeien dus alle trimmers roep ik bij deze op weer te komen. Voor het geval van  overcapaciteit zijn we in onderhandeling met de organisatie Mars One, die voornemens is een kunstgrasveld op een andere planeet aan te leggen. Een beloning voor degenen die zich aan het taartschema onttrekt.

Gerrit Geuvers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten