zondag 14 oktober 2012

Kers op de taart

De trimheren van DHC blijven een grote aantrekkingskracht uitoefenen. Nieuwe spelers sluiten op zondagochtend aan en slechts weinig haken af. Hoewel, de stille trom is een instrument dat we moeilijk kunnen traceren.
Wat dat betreft valt het op dat Toin minder vaak opdraaft. Nu schakelt zijn carriere wel heel snel door. Na de grijze pakken van de accountants lijkt nu de muziekindustrie voor hem te vallen: http://www.youtube.com/watch?v=j5kDlNvRIqM Toin zoekt de kersen op de taart.
De new kid in town was Serwin. Het blijkt dat er veel combinaties mogelijk zijn met "win", maar deze zondagochtend niet met blauw. Het partijtje liep redelijk gelijk op maar oranje trok uiteindelijk de winst naar zich toe : 5-4. Adrie was de man of the match. Hij speelde steeds met de aanvallende parij mee was overal op het veld te vinden. Ik denk dat hij deze zondag weinig mensen tot last is geweest.
Vandaag stond er dus weer een veld vol mannen. En een vrouw, Christel. Ook zij trotseerde de frisse wind om ons met een paar nieuwe oefeningen de kunst van het verdedigen bij te brengen. Maar haar inspanningen bleken ijdel, volgens Ed die zich rond 10 uur aan het hek meldde. "Weinig vooruitgang in de tijd dat ik er niet was," luidde zijn arrogante commentaar. Ik hoop dat fysio Bob hem op de bank in het clubhuis flink te grazen heeft genomen. Met zijn achillespees.
Ondertussen zaten wij te genieten van een stuk appeltaart en verhalen over overspeligen ("Wil je een triootje? Dan moet je nu naar huis gaan"). Want daar zijn we goed in, verhalen vertellen. Daarom nog een filmpje die de kracht van storytelling onderstreept: http://www.youtube.com/watch?v=trc_zTADROk De kers op de taart.
Volgende werk is het vast weer volle bak, maar zonder Pieter Jan. Als advocaat heeft hij zich eruit gekletst, maar de week erna is hij degene me de taart.

Gerrit Geuvers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten