zondag 24 maart 2013

warm tegen koud

prikkel
Wij laten niemand in de kou staan, dat zit niet in de volksaard. Cyprus krijgt van ons straks "douze points als het allemaal niet lukt en de trimheren stonden ook weer paraat. Er moet wel een heel serieuze blessure of studiereis gepland zijn wil iemand afhaken. Natuurlijk was ook Wim van de partij. Hij voelde zich in het vorige verslag respectloos behandeld. Maar als ik het goed begrijp heeft zijn Helmi hem de juiste prikkel gegeven en zo kwam hij als achtste man aanfietsen zijn protest al van verre gedragen door de snijdende wind.


trimheren DHC
team "de mutsen"
mutsenWant koud was het. De lange broeken bleven aan en zelfs mutsen gingen niet af. Arjen vond de muts een onderscheidend criterium om de teams in te delen. Toin maakte zich zorgen over ongelijkheid in loopvermogen. Maar dat was niet de oorzaak dat de koele hersenen wonnen. Het zat hem in de handicap die zo'n muts geeft: Henk M hoorde niets en Andre zag niets. De koude voorhoofden vlogen erlangs en brachten de score naar grote hoogte.
Ook de winnende was de mutsen niet gegund. Mogelijk had de kou vat gekregen op de nauwkeurigheid waardoor Henk E een pass kon onderscheppen en Selwin zijn 10e over de lijn mocht schuiven.
trimheren DHC
de koude voorhoofden

keeper
Een unicum voor de trimheren was de strafbal. Ik had een doelpunt voorkomen en was de schietschijf. Andre voltrok het vonnis koelbloedig en rustig. Als er al een keeper moet aantreden heb ik bij deze blanco geloofsbrieven ingeleverd. Over keepers gesproken: misschien dat vanaf volgende week een international onze gelederen komt versterken, Frank Jansen is in training voor een interland van 60+ers. Trimheren DHC blijkt de ideale kraamkamer voor het verdienen van een interland-"cap". Onder het genot van een kopje thee, Jaap had een off day, werden wel de piketpaaltjes geslagen voor deze exercitie. Wij blijven gewoon ons spelletje spelen, maar voor degenen die door de week niets te vertellen hebben is afwerken op doel een aardige bezigheid.
Volgende week is het warmer, maar dan zal het wel regenen. Ik ben er dan niet, want een studiereis, maar ik denk dat de rest het team niet in drup laat staan.

Gerrit Geuvers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten