donderdag 21 april 2016

Cream on top

Alweer een dode popicoon. Teken des tijds zou je denken. David Bowie, Glenn Frey en nu dus Prince.
Kunstenaars die zijn overleden krijgen een hommage van monumentale proporties en necrologieƫn die een zaterdagkrant in de schaduw leggen. En vervolgens een verkoopsucces scoren. Van al die loftuitingen genieten ze niet in hun levende leven. Dat is jammer want eenmaal dood valt er weinig te genieten.
Dat zal Jan ook hebben gedacht toen hij afgelopen zondag een ontbijtkoek onder de snelbinder klemde: deze zondag vier ik mijn 55e verjaardag en de week erop doe ik het nog een keer. Vier het succes als je er van genieten kunt.
En zo geschiedde. Afgelopen zondag nam hij de felicitaties al in ontvangst met vijf (5!) doelpunten. De schuurman-koek was om ons te bedanken voor de vijf vrije doortochten.
Hans was een beetje de tragische figuur deze ochtend. Geblesseerd trainde hij apart en bewaakte de doellijn terwijl Jan in de verte weer succesvol kon afdrukken. Gelukkig was hij nog op tijd in het clubhuis voor de traktatie, inclusief boter erop.
We mogen nog een keer vol verwachting naar het hockeyveld. Dan is het dus Cream on top (op moment van schrijven 6.332.596 keer bekeken).




Geen opmerkingen:

Een reactie posten