maandag 25 april 2016

Sneeuw

Het was een oneerlijk potje, dat niet te winnen was voor blauw. En toch ging het gelijk op en smaakte  voor iedereen de koffie met taart even lekker.

ideale temperatuur
Henk M was weer terug maar hield zich nog voornamelijk op in de verdediging en hij meed Paul. Bert was terug van Madeira, waar hij uitkeek over de oceaan en onder de depressies die ons (en mijn moestuintje) momenteel parten spelen. En toch kon het een elftal mannen niets deren. Eigenlijk was de temperatuur ideaal, de zon deed de rest.

We hebben Prince afgelopen week kunnen bijschrijven in de lijst met gouden doden. Misschien ook voor Bert nog wel te pruimen (en in ieder geval toepasselijk voor afgelopen zondag) het mooie Sneeuw in april.
bakker Jan
Maar het enthousiasme om nog eens in de necrologie van een icoon te duiken neemt snel af na Bowie, Frey en Lemmy. We hebben het dus liever over de terugkeer. Wat niet onopgemerkt mag blijven is de terugkeer van de rushes van Toine. Nog zoals Wout Poels in Luik-Bastenaken-Luik in een streep naar het doel, maar wel effectief.

are you talkin' to me?
En de terugkeer van een traktatie bij de koffie moet ook genoemd worden. Ten eerste was daar bakker Jan voor wie het weer DHC-lied weer galmde door het clubhuis. Maar ook de 'snow'-handel van Ed floreert zoals de foto aantoont ('are you talkin' to me?'). Paul presenteert de komende zondag (dag van de arbeid) zijn resultaat met het zakje poeder. En Henk gaat daags voor moederdag een cake bakken voor ons. Hebben wij ook een keer een leuke moederdag.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten