zondag 22 februari 2009

Carnaval

Hoe onrechtvaardig kan het zijn. De domste boeren van de vorige week liepen dit keer in het blauw. Oranje speelde als een stoomwals, maar wel een swingende. Maar de winner was voor blauw. Maar wel een hele mooie: een voorzet van Pieter werd op onnavolgbare wijze ingetikt door Gert.
En dat wilden ze weten. Hans wilde optimaal gebruik maken van het applaus en had er wel een extra uitlooprondje voor over. Nu moet gezegd worden, hij hield de stemming er wel in toen de partij een hopeloze missie leek. Misschien een transfer naar de Graafschap?
Er stonden 12 man bij het begin van de oefeningen. Na afloop waren dat er 14. Toch een mooie opkomst want het was voor een keer geen trimherenweer. Hoewel, zo'n heerlijke gentle shower kan ik thuis niet krijgen. Een zoals een trimheer bekend is, dat blijft ook niet lang duren.
Christel deed de oefeningen, maar ze werd vanaf het andere veld nauwlettend gadegeslagen, waardoor ze de oefeningen heel anders voordeed. Tineke was er niet. En Marcel ook niet. Carnaval hield ze in Maastricht gekluisterd. Een slechte reden, want het verkleedfeest in Leutekum is ook geweldig (zie http://doetinchemlive.blogspot.com/). Zij, en de andere afwezigen, misten daardoor de verkleedpartij van Jan. Hij had zic een heuga-outfit aangemeten, om de vrouwen tijdens de optocht te imponeren. En Hans werd zelfs in het clubhuis door Lieuwe gedold. We waren allemaal de tel kwijt. Ook Jaap had zich verrekend, maar de laatste kopjes zijn altijd het lekkerst.
Tot volgende week. Zelfde tijd, dat wil zeggen: 9.00 uur.

2 opmerkingen:

  1. Volkomen duidelijk dat Christel door echte Hockyers"" wordt afgeleid.
    Zeker als wat zij ziet bij ons toch anders is dan bij Hans
    Hap

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik dacht ook al enige afgunstte ontdekken

    BeantwoordenVerwijderen