dinsdag 11 mei 2010

kazerne

Jongens, de computer is nog niet aangesloten op het internet en op het werk is er zelfs geen smokkelmomentje, dus wat later dan normaal het verslag van afgelopen zondag.
Wederom was de opkomst groot. Zo'n 20 man op reveil en een dame die als een militair ons drilde. Het einde leek alsof we op een kazerne waren beland: strafrondjes door diagonaal over het halve veld sprinten.
Het partijtje oranje tegen blauw leek op voorhand een ongelijke strijd, maar de uitslag wees dat niet uit. De brilstand bleef op het scorebord, tot het winnende doelpunt mocht worden gespeeld. Het sterkere blauw trok aan het langste eind, door een zwiep van André ten Berge.
In het clubhuis had Hans een mooie toekomst voor Ed in het verschiet. Tenminste als hij zich goed blijft ontwikkelen onder de dekens. Wij mogen dan allemaal langskomen bij Eduardo I. Maar voorlopig denk ik dat JackSF de Vries hogere ogen gooit. In zijn kazerne zit hij helemaal alleen te denken aan alles wat hij moet missen. Zou hij zich net zo voelen als de paus?
Ed, ik mag toch hopen dat je volgende week gewoon weer op het veld staat. Zonder mijter en sprei.
Gerrit Geuvers

2 opmerkingen:

  1. Om mij alvast een beetje in mijn toekomstige rol in te leven wil ik jullie een levenswijsheid meegeven. Wij, aankomende Pausen, zeggen altijd tegen elkaar: "Nooit vrijen op een zaterdagavond anders weet je zondagmorgen niet wat te doen als het regent!" Gelukkig hebben wij altijd nog ons hockey!
    Bedankt voor de bloemen!

    Ed

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zoals de paus weet: iedere daad moet gericht op het maken van leven, nou dan schreeuw je er gewoon een beetje bij( het scoren dus)
    hap

    BeantwoordenVerwijderen