zaterdag 15 oktober 2011

't Is feest (3-werf)

Speciaal voor Ed dit verslag. Ik weet dat-ie -down under- zit te wachten op de scores van de trimheren bij het huwelijk van Bert en Francine. Om te beginnen, Francine zag er geweldig mooi uit, je hebt echt iets gemist. Maar Bert zag er ook best goed uit.
En de trimheren hebben zich als groep uitstekend gepresenteerd. Het "lang zullen ze leven" zal alle gasten nog lang heugen. Inclusief het onvermijdelijke "'t Is feest 't is feest 't is feest bij DHC". De aandacht was optimaal, door een goede timing van de mannen. Ja, inderdaad alleen de mannen. Christel was als enige vrouw aanwezig, maar de partners waren netjes thuis achergelaten. Hoewel netjes ......., dat horen we zondagochtend.
De trimmers gedroegen zich keurig, geen gebral, wel een cordon rond de tap, maar verder geen obstructie voor het personeel of ander gasten. Ook Bert Kruiijf  was er. Nog niet met de ideale polsbeweging maar hij deed z'n best. Bert -voet- Mijer kan tevreden over ons zijn. Zelf kneep hij er om half twaalf tussenuit met zijn verse buit, ik bedoel bruid. Ons met schraal bier achter latend. Gelukkig kwamen de broodjes en koffie binnen een half uur ter tafel of - in ons geval - aan de bar.
Een nette score dacht ik zo voor de trimheren. Een score die een stuk slechter had kunnen uitvallen als Francine een blik dames van Sensire had open getrokken. Maar ze werkt in de ICT, dus dat blik met mannelijke nerds bleef wijselijk dicht.
Een acht plus geef ik onszelf.

Gerrit Geuvers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten